Instellingen Aanbieder: Opties gekoppelde velden


Aanbod wat je koppelt kun je instellen. Als aanbieder stel je in welke velden:

 • Overgenomen mogen worden
 • Niet overgenomen mogen worden
 • Overgenomen moeten worden


Dit kun je per veld instellen.

Ga met je muis op de veldnaam staan, en klik op je rechtermuisknop. Er verschijnt een menu, waarin je de keuze kunt maken.

 • Mag overgenomen worden: je geeft de overnemer de keuze om zelf te beslissen of hij de informatie in het veld overneemt of niet. Standaard wordt de informatie overgenomen, maar de overnemer kan er voor kiezen om te stoppen met het overnemen van het aanbod.
 • Mag niet overgenomen worden: dit veld blijft leeg bij het overgenomen aanbod, ongeacht wat je bij het aangeboden aanbod invult. Hiermee kun je er voor zorgen dat aanbodspecifieke informatie, zoals bijvoorbeeld een agenda, leeg blijft en door de overnemer zelf aangevuld kan worden.
 • Moet overgenomen worden: het gekoppelde aanbod bevat sowieso de inhoud van dit veld. De overnemer heeft niet de mogelijkheid om te stoppen met het overnemen van dit veld.

Je kunt dit ook voor álle velden in een keer instellen. Kies hiervoor bovenin het geopende aanbod het pijltje naast Afnemers instellen en kies de betreffende optie. 

 

Hoe kun je zien hoe het veld is ingesteld?

Je kunt op twee verschillende manieren zien wat de instelling is voor het veld:

 1. Het gekleurde streepje voor het veld:
  1. Geen: Mag overgenomen worden
  2. Rood: Mag niet overgenomen worden
  3. Blauw: Moet overgenomen worden
 2. Klik je met je rechtermuisknop op het veld. De gemaakte keuze is lichtgrijs. Je kunt direct switchen naar een andere keuze.