Bibliotheken in Nederland

Adresbestanden uit G!DS

Als u als Nederlandse bibliotheekorganisatie op zoek bent naar de adressen van bibliotheken kunt u hiervoor terecht bij gids@bibliotheek.nl. Andere organisaties verzoeken wij om op deze pagina te zoeken naar de gewenste bibliotheekgegevens


 

 

Bibliotheek Bakel

Vestiging Bakel

In verband met de gedeeltelijke lockdown zijn wij vanaf 15 oktober alleen geopend tijdens de bemande uren.

Bibliotheek Balk

Bibliotheken Mar en Fean

De Bibliotheek is een plek voor iedereen. Word lid, ontdek de Bieb en krijg toegang tot 35 miljoen boeken, e-books, speelfilms en muziek.

Bibliotheek Balkbrug

De bibliotheek is voor iedere burger in haar werkgebied een laagdrempelige, eigentijdse voorziening voor informatie, educatie, cultuur, ontmoeting en ontspanning.

Bibliotheek Barneveld

De Bibliotheek Barneveld is de hoofdvestiging van Bibliotheek gemeente Barneveld. Daarnaast beschikt deze openbare bibliotheekorganisatie over filialen in Kootwijkerbroek en Voorthuizen.

Bibliotheek Barneveld / Kootwijkerbroek

De Bibliotheek Kootwijkerbroek maakt deel uit van de Bibliotheek Barneveld. De hoofdvestiging is te vinden in Barneveld. Ook beschikt deze bibliotheekorganisatie over een filiaal in Voorthuizen.

Bibliotheek Barneveld / Voorthuizen

Het uitleenpunt in Voorthuizen maakt deel uit van de Bibliotheek gemeente Barneveld. Deze openbare bibliotheekorganisatie beschikt tevens over een filiaal in Kootwijkerbroek. De hoofdvestiging is te vinden...

Bibliotheek Beckum

De schoolbibliotheek in basisschool de Bleek is op een aantal momenten in de week ook voor volwassenen geopend om reserveringen op te halen. Er is geen volwassenen collectie.

Bibliotheek Bedum

Stichting Biblionet Groningen bestaat uit 37 bibliotheekvestigingen en ruim 180 Bibliotheken op school in ons werkgebied van 11 Groningse gemeenten. Wij werken in samenwerking met vele (lokale) organisaties...

Bibliotheek Beek en Donk

Vestiging Beek en Donk

In verband met de gedeeltelijke lockdown zijn wij vanaf 15 oktober alleen geopend tijdens de bemande uren.

Bibliotheek Beek-Ubbergen

Vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid gevestigd in Kulturhus Beek-Ubbergen.
De bibliotheek is bereikbaar als het Kulturhus geopend is. Je kunt zelfstandig materialen zoeken, lenen en inleveren...