Bibliotheken in Nederland

Adresbestanden uit G!DS

Als u als Nederlandse bibliotheekorganisatie op zoek bent naar de adressen van bibliotheken kunt u hiervoor terecht bij gids@bibliotheek.nl. Andere organisaties verzoeken wij om op deze pagina te zoeken naar de gewenste bibliotheekgegevens


 

 

Bibliotheek Barneveld

De Bibliotheek Barneveld is de hoofdvestiging van Bibliotheek gemeente Barneveld. Daarnaast beschikt deze openbare bibliotheekorganisatie over filialen in Kootwijkerbroek en Voorthuizen.

Bibliotheek Barneveld / Kootwijkerbroek

De Bibliotheek Kootwijkerbroek maakt deel uit van de Bibliotheek Barneveld. De hoofdvestiging is te vinden in Barneveld. Ook beschikt deze bibliotheekorganisatie over een filiaal in Voorthuizen.

Bibliotheek Barneveld / Voorthuizen

Het uitleenpunt in Voorthuizen maakt deel uit van de Bibliotheek gemeente Barneveld. Deze openbare bibliotheekorganisatie beschikt tevens over een filiaal in Kootwijkerbroek. De hoofdvestiging is te vinden...

Bibliotheek Beckum

De schoolbibliotheek in basisschool de Bleek is op een aantal momenten in de week ook voor volwassenen geopend om reserveringen op te halen. Er is geen volwassenen collectie.

Bibliotheek Bedum

Stichting Biblionet Groningen bestaat uit 37 bibliotheekvestigingen en ruim 180 Bibliotheken op school in ons werkgebied van 9 Groningse gemeenten. Wij werken in samenwerking met vele (lokale) organisaties...

Bibliotheek Beek en Donk

Vestiging van Bibliotheek De Lage Beemden

Bibliotheek Beek-Ubbergen

Vestiging van de Bibliotheek Gelderland Zuid gevestigd in Kulturhus Beek-Ubbergen.
De bibliotheek is bereikbaar als het Kulturhus geopend is. Je kunt zelfstandig materialen zoeken, lenen en inleveren...

Bibliotheek Beemster

Vanwege de coronamaatregelen is deze vestiging alleen geopend voor het afhalen van gereserveerde materialen en bestelde Verrassingstassen. Andere faciliteiten zijn op dit moment niet beschikbaar.

Bibliotheek Beesd

In Beesd maakt de Bibliotheek deel uit van multifunctioneel centrum Het Klokhuis dat het Cingelplein omsluit. Bibliotheek Beesd is vijf dagen per week geopend en er is gratis koffie en thee.

...

Bibliotheek Beetsterzwaag

Bibliotheek Beetsterzwaag

De Stichting bibliotheken Zuidoost Fryslân zijn de gefuseerde bibliotheken van de gemeenten: Ooststellingwerf, Opsterland en Weststellingwerf.
De Stichting heeft een Raad van Toezicht en staat...