Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Voorleesochtend: Peutertje LuisterBibliotheek Vlissingen organiseert samen met Het Opvoedbureau een vrolijke en muzikale voorleesochtend voor peuters met hun ouders in de mediatheek van de Openwijkschool de Combinatie.

Peutertje Luister is een ouder kind activiteit voor peuters van 2 tot 4 jaar en hun ouders. Naast voorlezen is het vooral spelen, praten, zingen èn plezier hebben met boeken. In een ontspannen sfeer gezellig samen met papa of mama lezen, knutselen en liedjes zingen.

Met Peutertje Luister wil de bibliotheek ouders laten ervaren hoe leuk lezen met je kind kan zijn. Daarnaast biedt het ouders de gelegenheid om met elkaar te praten over het kind. Het Opvoedbureau biedt daarbij ondersteuning met praktische opvoedtips. Tot slot krijgen ouders een prentenboek te leen. Om samen met de peuter thuis te lezen, plaatjes te kijken en erover te praten.

Locatiecontactgegevens

Pablo Picassoplein 120126

4382KB  Vlissingen
Telefoon: 0118 422100
E-mail: bibliotheek@spui.nl
Urls: 
Website: 
Aanmelden voor: 
(, bytes)


Vorige pagina