Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Workshop: E-readersDigitaal lezen wekt steeds meer interesse. De e-readers worden leesvriendelijker en het aanbod van e-books wordt steeds groter. Zijn e- readers en e- books ook iets voor u? Ervaar het zelf tijdens een workshop in Bibliotheek Souburg.

E-books worden gelezen op een e-reader. Die zijn er in verschillende uitvoeringen en van een groot aantal fabrikanten. Tijdens de workshop krijgt u voorlichting over het e-book, de e-readers en het gebruik hiervan. Naast het volgen van een demonstratie, is vervolgens mogelijk zelf aan de slag te gaan met diverse typen e-readers en zo de voor- en nadelen te ontdekken.

Ook als u al een e-reader in uw bezit heeft, maar vragen heeft over het gebruik hiervan, bent u van harte welkom. Er wordt wel eerst een algemene introductie gegeven over e-readers.

Locatiecontactgegevens

Kanaalstraat 5658

4388BN  OOST-SOUBURG
Telefoon: 0118 422100
Fax: 0118 422101
E-mail: bibliotheek@spui.nl
Urls: 
Website: 
Aanmelden voor: 
(, bytes)

Aanmelden

Toelatingseisen / voorwaarden voor deelname: 
  • Nee
Aanmeldinformatie: 

Aanmelden kan bij de balie van de bibliotheek, via tel. 0118-422100 of per e-mail activiteit@spui.nl


Vorige pagina