Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Lezen met de sterrenEen nationaal bekende schrijver/ster, een goed gekozen boek en enthousiaste leerlingen bespreken dit boek in de Bibliotheek.

Per editie van Lezen met de Sterren worden verschillende rondes samengesteld afhankelijk van het niveau en de leeftijd van de deelnemers. Per ronde staan een ster en een boek centraal. De deelnemers krijgen het boek in bruikleen en lezen het individueel of in de klas.
Het project wordt afgesloten met een feestelijk programma in de bibliotheek. In leesworkshops worden de boeken onder deskundige begeleiding in kleine groepjes besproken. Aansluitend ontmoeten de deelnemers de ster van hun ronde. De ster wordt geïnterviewd over zijn/haar leeservaring en het gelezen boek. Daarnaast kunnen de deelnemers zelf uitgebreid met de ster in gesprek gaan. De beste vragenstellers winnen een mooie prijs!

Accent: Leesplezier

Uitvoering:
• In de bibliotheek

Hoofdcontactgegevens

Mariënburg 29
6511PS  Nijmegen
Telefoon: 024 3274911
E-mail: info@obgz.nl
Aanmelden voor: 
(, bytes)

Aanmeldinformatie

Product momenteel beschikbaar: 
Onbekend


Vorige pagina