Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Het letterwinkeltjeDe winkel van Opa Brom staat vol met letters. Iedereen heeft ze nodig. Maar niet iedereen weet wat hij met die letters kan doen. Opa Brom wel. Hij legt het geduldig uit.
‘Het Letterwinkeltje’ van Marianne Busser en Ron Schröder vormt de grondslag van dit leuke, leerzame project. Plezier in het spelen met letters en woorden en plezier in boeken staan centraal in dit project.

In de klas komt een klein letterwinkeltje te staan. Het heeft de vorm van een groot formaat boek dat kan worden opengeklapt tot een winkeltje. De leerkracht presenteert iedere dag een letter en een prentenboek, leesboek, liedje of versje waarin de aangeboden letter een rol speelt. Vervolgens gaan de kinderen er op een speelse manier mee aan de slag. Aan het eind van het project is het letterwinkeltje van boven tot onder gevuld met letters.

Materialen: een projectkrat met boeken, ondersteunend materiaal, handleiding en lessuggesties
Uitvoering: door docent
Locatie: op school
Uitleentermijn: 6 weken

Locatiecontactgegevens

Spuikomweg 7
4381LZ  Vlissingen
Telefoon: 0118 654120
E-mail: vlissingen@dezb.nl

Openingstijden

Maandag11:00 - 17:00 uur
Dinsdag11:00 - 17:00 uur
Woensdag11:00 - 17:00 uur
Donderdag11:00 - 17:00 uur
Vrijdag11:00 - 17:00 uur
Zaterdag11:00 - 17:00 uur
Aanmelden voor: 
(, bytes)

Aanmeldinformatie

Product momenteel beschikbaar: 
Ja
Volledige naam: 

Het letterwinkeltje (Rode Draad)


Vorige pagina