Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Invulhulp bij belastingaangifte 2020Hulp bij de invulling van de belastingaangifte voor het jaar 2019 voor mensen met een laag inkomen en weinig vermogen.
SAAM Welzijn organiseert in Nieuwleusen en in de Trefkoele+ te Dalfsen hulp bij het invullen van eenvoudige belastingaangiften. Geschoolde vrijwilligers zullen de hulp bieden.
Alleen mensen met een geldige DigiD- of Machtigingscode kunnen geholpen worden. De machtigingscode is van toepassing op mensen die geen DigiD hebben. Deze Machtigingscode kunt u aanvragen door te bellen naar 088-1236555. Bij het aanvragen van deze code moet u uw BSN-nr. en geboortedatum doorgeven. U ontvangt vervolgens de machtiging per post (in een witte envelop).

Locatiecontactgegevens

Telefoon: 0529 432413
Urls: 
Website: 

Aanmelden

Toelichting agenda: 

op afspraak
Aanmeldinformatie: 

Aanmelden voor hulp kan bij SAAM Welzijn. Bij de aanmelding voor hulp vragen we u naar uw vermogen en of u in het bezit bent van een DigiD of Machtigingscode.
Na opgave ontvangt u persoonlijk bericht wanneer u kunt komen voor
hulp en welke documenten u dan mee moet nemen.
Belangrijke agendawijziging: 
  • beschikbaar


Vorige pagina