Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Training Digitale Geletterdheid in de OnderwijspraktijkWil je als leerkracht concreet aan de slag met Digitale Geletterdheid? Ben je benieuwd welke digitale tools je kunt gebruiken om je bestaande lessen te verrijken? Wil je laagdrempelig ervaring opdoen met programmeren en maakeducatie? Of wil je kennismaken met leerlijnen Mediawijsheid? Na deze training van twee dagdelen ga je met een schat aan kennis, creatieve werkvormen en digitale toepassingen naar huis.

We beginnen de training met een introductie op de vier onderdelen van Digitale Geletterdheid. Daarna gaan we praktisch aan de slag. Hierbij maken we altijd de vertaalslag naar jouw onderwijspraktijk: uitgangspunt is dat je digitale toepassingen inzet om je bestaande lessen te verrijken.

Na de training heb je een goed beeld van wat Digitale Geletterdheid inhoudt, je eigen Digitale Geletterdheid vergroot en praktische handvaten om er zelf in de les mee aan de slag te gaan.

Data: In overleg
Locatie: In overleg
Kosten: € 150,- per deelnemer; prijs per schoolteam op aanvraag.
Taakbelasting: Totaal 6 uur. De training bestaat uit twee dagdelen van 3 uur.

Locatiecontactgegevens

Markt 1
3701JZ  Zeist
Telefoon: 0858222777
E-mail: info@ideacultuur.nl

Extracontactgegevens

Contactgegevens

Naam: 

Janneke Kingma
Functieomschrijving: 

Adviseur Digitale Geletterdheid
Telefoonnummer: 

030 6986568
Straat: 

Markt
Huisnummer: 
1
Postcode: 

3701JZ
Woonplaats: 

Zeist
Straat: 

Markt
Toegankelijk voor personen met een beperking: 
Onbekend
Bestanden: 
5 Afbeelding robotjes Beebot Ozobot.jpg (98966 bytes)
Volledige naam: 

Training Digitale Geletterdheid in de Onderwijspraktijk


Vorige pagina