Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Kinderboek en programma ‘Onder Water’In het kader van 100 jaar Zuiderzeewet is in 2017 door samenwerking van Bonte Hond, De Culturele Haven en het Servicecentrum Flevolandse Bibliotheken de kindervoorstelling ‘Onder Water’ tot stand gekomen.
In 2018 is door Bibliotheeknetwerk Flevoland het initiatief genomen om een fysiek aantrekkelijk boek te produceren dat aan alle Flevolandse doelgroepkinderen uitgedeeld kan worden.

Om het boek binnen de leerlijn van De Culturele Haven en de Almeerse variant Kunst Is Dichterbij Dan je Denkt in te zetten, worden bouwstenen uit de Lego Education lijn gebruikt. Deze stellen leerlingen in staat om verhalen te bouwen en te vertellen, waarbij ze tegelijkertijd werken aan hun 21e-eeuwse vaardigheden. Leerlingen maken en bouwen samen het Verhaal van Flevoland met behulp van LEGO-bouwstenen en -figuren. Vervolgens gebruiken ze speciale software om hun werk te visualiseren, er over te schrijven en te communiceren.

Locatiecontactgegevens

Albert Einsteinweg 4
8218NH  Lelystad
Telefoon: 0880080720
E-mail: info@bnfl.nl

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00 uur
Dinsdag09:00 - 17:00 uur
Woensdag09:00 - 17:00 uur
Donderdag09:00 - 17:00 uur
Vrijdag09:00 - 17:00 uur

Extracontactgegevens

Contactgegevens

Naam: 

Karin de Jong
Toegankelijk voor personen met een beperking: 
Onbekend

Contactgegevens

Naam: 

Elisabeth Oost
Toegankelijk voor personen met een beperking: 
Onbekend
Bestanden: 
onder water boeken.jpg (79437 bytes)
Volledige naam: 

Cultuur educatieve implementatie van de Boekbewerking van de voorstelling ‘Onder Water’ door het theatergezelschap BonteHond


Vorige pagina