Bibliotheken in Noord-Holland

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het gebruikte bibliotheeksysteem.
Staat een bibliotheekvestiging hier niet bij, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager

.

Bibliotheek Alkmaar De Mare

Bibliotheek Alkmaar de Mare (10263 bytes)

Contactgegevens

Bezoekadres
Laan van Straatsburg 2
1826 BZ Alkmaar
T: 072 5156644
F: 072 5612234
E: klantenservice@bibliotheekkennemerwaard.nl

Openingstijden
Maandag11:00 - 18:00 uur
Dinsdag11:00 - 18:00 uur
Woensdag11:00 - 20:00 uur
Donderdag11:00 - 18:00 uur
Vrijdag11:00 - 18:00 uur
Zaterdag10:00 - 17:00 uur

Omschrijving
Bibliotheek Alkmaar De Mare

GPS-coördinaten
52.652256, 4.75812

Organisatiesoort: 

Basisbibliotheek, openbare bibliotheek, POI, landelijke bibliotheekorganisatie
Volledige naam: 

Bibliotheek Kennemerwaard; locatie Alkmaar De Mare
Beschrijving: 

Bibliotheek Kennemerwaard locatie Alkmaar De Mare
Aangemaakt op: 
20:24
Aangemaakt op: 
20:24
Laatst gewijzigd op: 
16:17
Laatst gewijzigd op: 
16:17

Bibliotheekorganisatie

Soort bibliotheek: 

bibliotheekvestiging
Totaal aantal uren open per week (inclusief zelfbediening): 
42.00
Aantal uren bemand open per week (personeel aanwezig, inclusief vrijwilligers): 
38.00
Is de bibliotheek in een multifunctioneel gebouw gevestigd: 
Ja
Organisatietypes in het multifunctionele gebouw: 

OrganisatiePublieksruimteKantoorProgrammering/projectenMarketing/communicatieMedewerkersFinanciën
Gemeente GezamenlijkNiet gezamenlijkNiet gezamenlijkNiet gezamenlijkNiet gezamenlijkNiet gezamenlijk
Aanvulling multifunctioneel gebouw: 

speelotheek

Branchegegevens

ISIL-code: 

NL-0873441008
Administratieve ISIL-code: 

NL-0873441008
Locatiecode : 

6531
ILN-code NBC+: 

361

Aanbod en faciliteiten

Bibliotheekcollectie: 
 • Collectie voor jeugd en volwassenen
Faciliteiten in het bibliotheekgebouw: 

(individuele) werk-/studieplekken
(oefen)computers
WiFi
cursus-/vergaderruimte
expositieruimte
internet-pc
internettoegang
leestafel
print- en/of kopieerfaciliteiten
versnapering-/drankautomaat
zaalverhuur
Werk-, studieplek aanwezig: 
Ja
Werk-, studieplek met PC: 
14
Werk-, studieplek zonder PC: 
4
Aantal oefenpc's: 
10
Fysiek informatiepunt aanwezig: 
Ja
Fysiek informatiepunt op het gebied van: 
 • Integratie en inburgering
 • Overheid
 • (Regionale) geschiedenis en erfgoed
 • Lezen met een leesbeperking (aangepast lezen, makkelijk lezen)
 • Juridische zaken
 • Werk, inkomen en loopbaan
 • Basisvaardigheden (taal, digitale vaardigheden, NT2 etc)
Fysiek bibliotheek aanbod: 

Makkelijk Lezen Plein
Digitaal bibliotheek aanbod: 

Klik & Tik
Cursussen, workshops en projecten: 

cursus nieuwe media
cursus omgaan met tablet
Werkvormen computeraanbod: 
 • cursus
 • spreekuur
Activiteitenaanbod van de bibliotheek: 
 • Ja, in het werkgebied door medewerkers van deze bibliotheeklocatie
 • Ja, in deze bibliotheeklocatie
Activiteitenaanbod voor: 
 • Jeugd (buitenschools)
 • Onderwijs VO
 • Zorg- en welzijnsinstellingen
 • Onderwijs PO
 • Volwassenen

Specifiek aanbod

Aanbod voor onderwijs: 
Nee
Aanbod voor belastingdienst: 
Nee
Ondersteuning e-overheid: 

cursus digitale overheid en DigiD (Digisterker)
gratis computergebruik belastingzaken
Aantal beveiligde computers: 
1
Beschermde printfaciliteiten: 
1
Beveiligde internetverbinding: 
Ja

Producten:

 • Bibliotheekabonnement Voor- en Vroegschoolse Educatie
  Voor het zelfstandig lenen van materialen uit de bibliotheek en voor het lenen van collecties, heeft de instellingl een abonnement nodig. U kunt kiezen uit 2 soorten abonnementen: Educatie Basisabonnement 8 materialen voor 6 weken Educatie Plusabonnement 16 materialen voor 6 weken Natuurlijk kunt u meerdere abonnementen afsluiten zodat u meer materialen kunt lenen.
 • Boek-O-Matic VVE
  Jonge kinderen kunnen zelf verhaaltjes maken met de Boek-O-Matic. Met een aantal verhaalelementen maken ze een verhaaltje, door de plaatjes te plakken op een vertelstrook. Natuurlijk kunnen de kinderen ook zelf verhaalelementen bedenken en tekenen. Elk verhaal wordt opgenomen met de Boek-O-Matic robot waar een iPad in zit. Het kind vertelt hierbij zijn eigen verhaal. Het filmpje kan eenvoudig op het speciale Boek-O-Matic kanaal van YouTube worden gepubliceerd. De ingevulde vertelstrook wordt opgevouwen tot een mooi eigen boekje. Thuis kan erover gesproken worden door het verhaal in het boekje en op YouTube terug te kijken. Op de bijgeleverde iPad staan tevens speciaal geselecteerde apps om uit te kunnen proberen.
 • Boekenpretcollectie VVE Alle auto’s staan stil
  Een politieman op een motor komt op weg naar zijn werk in de file terecht. De politiehond die bij hem achterop zit gaat er vandoor en verstopt zich in en achter allerlei voertuigen.Klein formaat prentenboek met eenvoudige tekeningen in kleur waarop veel valt te ontdekken. Vanaf ca. 2 jaar. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Bobbi naar het bos
  ‘Mama zegt: “We gaan naar buiten. Doe je laarzen maar vast aan.” Bobbi juicht: “Hoi, naar het bos toe! Ik ben klaar. Kom op, we gaan!” Beertje Bobbi gaat met zijn moeder naar het herfstbos. Klein formaat prentenboek met vrolijke, gekleurde tekeningen. Per bladzijde vier regels tekst op rijm. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Daar ben ik dan
  Opstaan, wassen en aankleden dat doen Sinan en zijn zusje Ayla helemaal zelf. Na het ontbijt gaat papa werken, Ayla naar school en Sinan doet samen met mama boodschappen. ‘s Avonds is het gezin weer bij elkaar en na het eten is er tijd voor lezen en spelen en dan slapen. De tekst is eenvoudig en vertelt wat er op de illustraties te zien is. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE De grote rode bus
  Alle voertuigen moeten stoppen omdat er een gat in de weg zit waarin de rode bus vastzit. Het wordt een domme trekkerij om de bus uit het gat te halen. De passagiers zitten er namelijk nog in. Ieder vervolgt z’n weg behalve de bestuurders van de wals en het kiepwagentje die het gat dichten. Daarna kunnen kinderen weer veilig op straat fietsen, en dan steekt een haas over... Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE De kinderboerderij
  Basje en Marij brengen een bezoek aan de kinderboerderij. Steeds zien ze iets achter een hek of deur en horen ze een geluid. Wat zou dat zijn? Er is genoeg reden om te gaan kijken. Als ze uitgekeken zijn, gaan ze weer naar huis. De tekst van dit boek is op rijm, het boek is een prima aanleiding om te praten over dieren en welk geluid zij maken. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE De mooiste vis van de zee
  Regenboog is de mooiste vis van de zee. Maar hij is trots en ijdel, en daardoor heeft hij geen vriendjes. Octopus de inktvis geeft hem de volgende raad: ‘Luister vriend, als je iedere vis één van je schitterende schubben geeft is je narigheid voorbij. Dan ben je misschien niet meer de allermooiste, maar wel de allergelukkigste vis’. Eenvoudige hardkartonnen uitgave. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Dit ei is van mij
  Op een mooie dag in mei, vond een haas een prachtig ei... Maar een ei uitbroeden, dat is voor een ongeduldig beest als Haas nog niet zo eenvoudig. Wie gaan hem allemaal helpen? Uiteindelijk komt Kip net op tijd om haar verloren ei open te zien gaan, en heeft haar kuikentje ineens een heleboel ouders! Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Dottie's eieren
  Dottie de kip is blij en trots. Voor de eerste keer heeft ze een nest eieren gelegd. Wat zijn ze mooi! Ze vindt dat iedereen ze moet zien. Maar Eend leert net haar kleintjes zwemmen en Varken is met haar biggetjes aan het spelen. Al die kleintjes zijn zo leuk dat Dottie eigenlijk niet meer zo blij is met haar eieren. Maar er wacht haar een grote verrassing... Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Dottie's kuikens
  Het is nog heel vroeg in de morgen. Dottie gaat heel even buiten kijken of er al voer ligt. Maar als ze terugkomt zijn haar zes kuikens weg. Ze gaat zoeken bij de biggetjes, de eenden, het paard en het roodborstje. Ze vindt haar kuikens terug - op een na. Verdrietig gaat ze terug naar het kippenhok en daar vindt ze haar zesde kuiken. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Drie haasjes gaan slapen
  Het is bedtijd en drie haasjes liggen al onder de dekens. Mama ontdekt dat ze hun pyamaatjes nog niet aan hebben. Met kleren aan in bed? Niks hoor. En hebben ze eigenlijk al een plasje gedaan en hun tanden gepoetst? Een vrolijk verhaaltje op rijm waarbij de haasjes over de pagina’s buitelen. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Eendje in de regen
  Eendje Kiki heeft een enorme hekel aan de regen. Ze krijgt water in haar ogen en natte voeten en papa en mama hollen maar door. Gelukkig heeft opa nog iets op zolder staan: mooie rode laarsjes en een parapluutje. Nu vindt Kiki de regen juist leuk. “Tik-tak, tikke-tak op mijn paraplu, mijn laarzen worden nat, maar ikke lekker niet.” Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Ik wil de maan
  Mol ziet voor het eerst de maan en wil deze proberen te pakken: zwiepen met een stok, gooien met eikels......het lukt hem niet. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Ik wil niet naar bed
  Tijgertjes moeder heeft zo genoeg van zijn gezeur dat hij niet naar bed wil, dat hij een hele nacht mag opblijven. Dan ontdekt hij dat het ‘s nachts in zijn eentje in het oerwoud helemaal niet zo leuk is. Prentenboek met eenvoudige, grote tekeningen in vrolijke kleuren. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Kijk mijn ogen
  ‘Dit zijn mijn vingers, zegt Hein. Tel ze maar, het zijn er tien. Dit zijn mijn ogen, zegt Karlijn. Kijk maar, je kunt ze zien’. Eenvoudig klein formaat aanwijsprentenboek op rijm voor de allerjongsten. Met vlotte gekleurde tekeningen over lichaamsdelen. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Kleine Ezel en jarige Jakkie
  Kleine Ezels vriend Jakkie is jarig en Kleine Ezel gaat een cadeautje voor hem kopen. Hij kiest een vlieger uit, een prachtige rode vlieger met een staart eraan. Hij vindt de vlieger zo mooi dat hij hem zelf wil houden. Moet hij de vlieger echt weggeven? Prentenboek met relatief veel tekst en leuke tekeningen. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Kleine muis zoekt een huis
  Als kleine Muis een grote, rode appel vindt, past deze niet in haar holletje en daarom gaat ze op zoek naar een grotere woning. Vanaf ca. 3 jaar. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Kom nou, Bommes
  Het kleine eendje Bommes zwemt met zijn mama in de vijver. Bommes gaat op onderzoek uit en ziet allerlei dieren. Maar dan merkt hij dat mama niet meer in de buurt is. Bommes ziet een grote schaduw en hoort een eng geluid. Hij verstopt zich in het riet. Gelukkig vindt hij snel zijn moeder terug. Klein formaat, hardkartonnen prentenboekje. Vereenvoudigde versie van het originele boek. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Natte voeten
  Veertje en haar hond Tommie hebben het maar druk op deze dag in de herst: blaadjes die uit de boom dwarrelen opvangen, zich verstoppen onder de blaadjes, met papa’s papraplu in de regen spelen, met een vlieger in de wind rennen… Aan het einde van de dag zijn ze er moe van. ‘Dan gaan we gauw slapen, Veertje en ik’. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Nijntje vliegt
  Op een dag zat Nijntje Pluis te spelen in het gras. Opeens dacht Nijn: ‘Wat hoort mijn oor’ en weet je wat het was.. Nijntje Pluis mag met haar oom de vliegenier een vliegtochtje maken. Ze vliegen over zee en over bomen en een kasteel. Prentenboekje met vrolijk gekleurde tekeningen en tekst op rijm. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Waar is Dikkie Dik?
  Dikkie Dik gaat verstoppertje spelen met zijn vriendjes. De andere poezen kunnen Dikkie Dik nergens vinden, zo goed heeft hij zichzelf verstopt. Ze zoeken in de kamer, op de kast, in de la, onder het bed... en zelfs in de WC. Dikkie Dik waar zit je?? Prentenboek rond de bekende poes uit Sesamstraat met grote afbeeldingen waar veel op valt te ontdekken. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • Boekenpretcollectie VVE Wat nu, Oliver?
  In de tuin voor zijn huis ziet beertje Olivier een mooi geel blad. Hij rent erachteraan, de heuvel af, helemaal tot aan de rand van het bos. Dan is het blad ineens verdwenen….maar waar is Oliviers huis?? En waar zijn Pappa en Mama? Helemaal alleen aan de rand van het bos begint Olivier te brullen. Boekenpret is een leesbevorderingsproject voor kinderen van 0-6 jaar. Deze boekenpretcollecties zijn samengesteld rond één centraal prentenboek. Voor alle kinderen zit er een exemplaar van dat centrale boek in de kist, aangevuld met boeken, verwerkingssuggesties en materialen passend bij het thema.
 • BoekStart
  BoekStart laat ouders ontdekken dat lezen van boekjes leuk en leerzaam is. Al vanaf jonge leeftijd, drie tot vier maanden, kunnen kinderen met hun ouders spelenderwijs genieten van boekjes. Samen de plaatjes bekijken, praten en zingen. Het verstevigt de band tussen ouder en kind en het is goed voor de taalontwikkeling.
 • BoekStart
  BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen én ouders met jonge kinderen wil laten genieten van boeken. BoekStart gaat uit van de gedachte dat kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken een voorsprong (op school) ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben. Samen een boekje kijken, plaatjes aanwijzen en benoemen, versjes leren, verhaaltjes vertellen en ernaar luisteren, versterken bovendien de band tussen ouder en kind. BoekStart is ontstaan naar voorbeeld van het landelijke programma Bookstart in Groot-Brittannië. Daar krijgen ouders drie keer een boekenpakket, voordat hun kind naar school gaat. Onderzoek naar dit programma laat zien dat Bookstart-kinderen met een voorsprong aan het lees- en taalonderwijs beginnen. En dat zij deze voorsprong ook gedurende hun hele schoolloopbaan weten te behouden. Ook in het Nederlandse programma worden boeken verspreid. Hierbij speelt de Bibliotheek een actieve rol. De Bibliotheek werkt samen met gemeente en consultatiebureau om ouders en kinderen vanaf het allereerste begin met (het lezen van) boeken in aanraking te brengen. BoekStart wordt in het kader van Kunst van Lezen in opdracht van het Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap uitgevoerd door Stichting Lezen (Marijke Bos) en het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken (Julienne van den Heuvel). BoekStart en in het verlengde daarvan de Bibliotheek op school worden uitgevoerd volgens de principes van de doorgaande leeslijn die weer gebaseerd is op de doorlopende leerlijn. Daarbij staat een doorlopend aanbod van ondersteunende en bij het taalonderwijs aansluitende activiteiten centraal waarbij het plezier in lezen prioriteit heeft.
 • Digisterker
  In de cursus Digisterker leert u digitale (overheids)diensten gebruiken, o.a. van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst. De cursus bestaat uit modules, bijvoorbeeld over: • een DigiD aanvragen en gebruiken • informatie zoeken en vinden op websites van de overheid • een toeslag aanvragen • een afspraak maken via een website • uw persoonlijke omgeving gebruiken van overheidsorganisatie, zoals Mijn toeslagen, werk.nl en MijnOverheid
 • Invulhulp Belastingen
  Wilt u hulp bij het invullen van uw belastingaangifte over 2018? Kom dan naar de bibliotheek. Vrijwilligers van Mee de Wering helpen u hierbij. Maak wel eerst een afspraak via 088-0075000 elke werkdag van 09.00-12.00 uur. U hoort dan de voorwaarden. Graag DigiD gegevens meenemen
 • Klik & Tik
  Meer met de computer doen? Leer het met Klik & Tik in de Bibliotheek. • Klik&Tik de basis: leer stap voor stap typen, e-mailen en internetten. • Klik&Tik het internet op: zoek op internet, bekijk websites en leer bestanden downloaden. • Klik&Tik samen op 't web: leer sociale media kennen en hoe je ze kunt gebruiken.
 • Themacollectie VVE Dikkie Dik
  Een collectie vol verhaaltjes over de dikke Rode Kater bekend uit Sesamstraat. Inclusief Dikkie Dik handpop, memoriespel en een werkmap voor de pedagogisch medewerker. De themacollecties zijn voor kinderen tot 4 jaar en bevatten leesboekjes en diverse verwerkingsmaterialen die passen bij het thema.
 • Themacollectie VVE Mama kwijt
  Mama kwijt? Maar hoe ziet jou mama eruit dan? Kleine uil gaat op zoek naar zijn mama. Inclusief een werkmap voor de pedagogisch medewerkers. De themacollecties zijn voor kinderen tot 4 jaar en bevatten leesboekjes en diverse verwerkingsmaterialen die passen bij het thema.
 • Themacollectie VVE Muis
  Deze collectie draait om het boekfiguurtje Muis van Lucy Cousins en bevat 20 verschillende boekjes, een grote Muis-knuffel en een lottospel. Inclusief werkmap voor de pedagogisch medewerker. De themacollecties zijn voor kinderen tot 4 jaar en bevatten leesboekjes en diverse verwerkingsmaterialen die passen bij het thema.
 • Themacollectie VVE Nijntje
  Nijntje, lief klein konijntje.. deze collectie bevat veel boeken over het lieve witte konijntje. Inclusief stoffen pop, nijntje memoriespel en een werkmap voor de pedagogisch medewerker. De themacollecties zijn voor kinderen tot 4 jaar en bevatten leesboekjes en diverse verwerkingsmaterialen die passen bij het thema.
 • Themacollectie VVE Sint en kerst
  Een kleine collectie met (voor)leesboekjes over de feestdagen in december. Inclusief een werkmap voor de pedagogisch medewerker. De themacollecties zijn voor kinderen tot 4 jaar en bevatten leesboekjes en diverse verwerkingsmaterialen die passen bij het thema.


Vorige pagina