Bibliotheken in Utrecht

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

BiebroamBiebroam - klantrelatie met bibliotheekklanten (alle bezoekers ongeacht lidmaatschap)

Wie zijn de bezoekers van de bibliotheek? Waar hebben ze behoefte aan, en wat dragen zij bij aan de Bibliotheek? Deze vragen blijven nu nog grotendeels onbeantwoord, doordat het grootste gedeelte van de bezoekers niet-leden zijn, en omdat veel bezoekers geen gebruik maken een (registerende) Bibliotheekdienst Biebroam is een propositie in het nieuwe bedrijfsmodel van de maatschappelijke bibliotheek.

De beoogde landelijke propositie omvat:

1. Verbindingsgemak - Biebroam is de slimme manier om bibliotheekklanten (alle bezoekers ongeacht lidmaatschap) gebruiksvriendelijk, herkenbaar en veilig toegang te geven tot WiFi-netwerken bij alle deelnemende bibliotheken en multi functionele accomodaties in Nederland.

2. Relevant communiceren - Met biebroam kan de bibliotheek persoonlijk en relevanter, want doelgroepgericht, communiceren met bibliotheekbezoekers en hen bereiken via hun smartphone, tablet of laptop. De waardervaring bij bibliotheekbezoekers neemt daardoor toe: deze moderne manier van doelgroepgericht communiceren is een onmisbaar onderdeel van het nieuwe bedrijfsmodel voor de maatschappelijke bibliotheek.

3. (Samen)werk- & Leeromgevingen - biebroam biedt toegang tot nieuwe relevante, bibliotheekdiensten in de (samen)werk- & leeromgevingen.

Locatiecontactgegevens

Fruitweg 48
3981PA  Bunnik
Telefoon: 030 6354635

Openingstijden

Maandag08:30 - 17:00 uur
Dinsdag08:30 - 17:00 uur
Woensdag08:30 - 17:00 uur
Donderdag08:30 - 17:00 uur
Vrijdag08:30 - 17:00 uur

Extracontactgegevens

Contactgegevens

Naam: 

Sia van Keijsteren
Mobielnummer: 

+31623522101
Toegankelijk voor personen met een beperking: 
Onbekend
Bestanden: 
BiSC-01.jpg (32221 bytes)


Vorige pagina