Invoerinstructie Belastingdienst

De medewerkers van de Belastingdienst kunnen de informatie over hetgeen bibliotheken aanbieden vinden op een website die speciaal voor hen is opgezet. Het is daarom belangrijk dat de informatie die je invoert duidelijk aangeeft wat je precies aanbiedt.

Omdat het handig kan zijn om te weten welke velden uit G!DS getoond worden aan de medewerkers van de Belastingdienst, vind je daar in deze invoerinstructie een beschrijving van.

Op het moment dat je aanbod hebt overgenomen en het gaat aanpassen naar de lokale situatie (stap 2a) kun je dit overzicht er bij pakken om te weten aan welke velden extra aandacht besteed moet worden. Velden die leeggelaten worden, worden niet getoond op de website.

Let op! De invoerinstructie geeft alleen een overzicht van de velden die op de website voor de Belastingdienst getoond worden.

Het kan zijn dat er nog meer velden zijn die verplicht ingevuld moeten worden. Bij overname van landelijk aanbod zijn deze al ingevuld. Controleer deze informatie en pas aan waar nodig. Deze informatie wordt wellicht niet getoond op de site, maar wordt wel gebruikt om de informatie uit G!DS te halen.

Denk er aan dat deze informatie op meerdere websites getoond kan worden. 

Ga naar de invoerinstructie van:

  1. Invulhulp Belastingen en Zelf Belastingformulieren invullen met hulp (G!DS aanbodsoort Formulieren invullen, hulp bij)
  2. Belastingspreekuur (G!DS aanbodsoort Advies, advisering, informatie, voorlichting, spreekuur algemeen)
  3. Digisterker en Klik & Tik (G!DS aanbodsoort Cursus, activiteiten basisvaardigheden voor laaggeletterden, anderstaligen en niet-digivaardigen
  4. Informatiebijeenkomst belastingdienst / digitale overheid (G!DS aanbodsoort Discussiebijeenkomst, themabijeenkomst, informatiebijeenkomst