Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Cursus: DigiD, wat doe je ermee?Leren hoe je gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst? De cursus 'DigiD, wat doe je ermee' helpt je op weg.

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk. Daarom biedt de bibliotheek deze speciale beginnerscursus aan. In vier bijeenkomsten maak je kennis met werken met de digitale overheid en DigiD.

Je leert handige informatie te vinden en hoe je iets moet aanvragen bij bijvoorbeeld de gemeente. Ook krijg je te zien wat de overheid allemaal al over je weet, zoals de opbouw van je AOW. Verder leer je hoe je DigiD kunt aanvragen en hoe je DigiD kunt gebruiken.

Locatiecontactgegevens

Spuikomweg 7
4381LZ  Vlissingen
Telefoon: 0118 654120
E-mail: vlissingen@dezb.nl

Openingstijden

Maandag11:00 - 17:00 uur
Dinsdag11:00 - 17:00 uur
Woensdag11:00 - 17:00 uur
Donderdag11:00 - 17:00 uur
Vrijdag11:00 - 17:00 uur
Zaterdag11:00 - 17:00 uur
Urls: 
Website: 
Aanmelden voor: 
(, bytes)

Aanmelden en vervolgprocedure

Maximum aantal deelnemers: 
6
Aanmelden en vervolgprocedure: 

Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan door uw contactgegevens naar cursusvlissingen@dezb.nl te sturen of het aanmeldformulier op https://www.dezb.nl/vlissingen.


Vorige pagina