Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Kikker en een heel bijzondere dag (leesbevorderingsproject groep 1 en 2)'Kikker en een heel bijzondere dag' van Max Velthuijs is de inspiratiebron van dit project. Het wordt een bijzondere dag heeft Haas beloofd. Maar niemand weet te vertellen waarom. Kikker denkt dat zijn vrienden hem voor de gek hebben gehouden en is teleurgesteld, maar dan... Eind goed, al goed, want de waarheid blijkt anders in elkaar te zitten. Een prachtige verhaallijn met spanning en humor: een echte klassieker.

De voorlees- en verwerkingsactiviteiten van 'Kikker en een heel bijzondere dag' sluiten aan bij de thema's van het verhaal: "feest", "dagen van de week", "emoties" en "kleuren". De kleuters kunnen het verhaal naspelen met verschillende dierenmaskers (de dieren uit de Kikkerboeken). De kikkerpop is het ultieme middel om het verhaal te introduceren.

Locatiecontactgegevens

Markt 1
3701JZ  Zeist
Telefoon: 0858222777
E-mail: info@ideacultuur.nl

Extracontactgegevens

Contactgegevens

Naam: 

Renée van Oeyen
Telefoonnummer: 

030 2299006
Toegankelijk voor personen met een beperking: 
Onbekend
Aanmelden voor: 
(, bytes)

Aanmeldinformatie

Product momenteel beschikbaar: 
Ja
Aanmelden en vervolgprocedure: 

Bij annulering minder dan twee weken vóór het geplande project betaal je het volledige tarief.
Volledige naam: 

Kikker en een heel bijzondere dag - Rode Draad


Vorige pagina