Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Klik & TikVoor hulp bij het basisgebruik van computer en internet, is er de gratis cursus Klik&Tik. Hierin leer je de basisvaardigheden: de computer opstarten, typen en een e-mail versturen. Vervolgens via internet informatie opzoeken, iets kopen of een reis boeken. Tot slot leer je ook meer over sociale media zoals Facebook, Skype en WhatsApp.

Ben je in de bibliotheek dan kun je op een computer de gratis cursus Klik&Tik volgen via de website van oefenen.nl. Hier kun je overigens ook terecht voor hulp met rekenen en omgaan met geld.

Voor deze cursus moet je je vooraf aanmelden bij onze medewerkers in de bibliotheek. Er zijn geen kosten verbonden aan de cursus. Om de cursus te volgen in de bibliotheek heb je een koptelefoon/oortjes nodig. Deze kun je meenemen van huis, of ter plekke kopen à € 3,00.
Meerdaagse activiteit: 
2020-01-01 - 2020-12-31

Locatiecontactgegevens

Koopmansplein 9
9791MD  Ten Boer
Telefoon: 0885061863
E-mail: tenboer@forum.nl
Urls: 
Website: 
Aanmelden voor: 
(, bytes)

Aanmelden en vervolgprocedure

Aanmelden en vervolgprocedure: 

Graag aanmelden bij onze medewerkers in de bibliotheek.


Vorige pagina