Bibliotheken in Groningen

Op deze pagina zijn alle bibliotheken opgenomen met een ISIL-code en een locatiecode van het bibliotheeksysteem dat in gebruik is. Ontbreekt een vestiging, neem dan contact op met de Provinciaal Servicemanager.

Voorleesfeest Nationale Voorleesdagen 2021 (peuters en groep 1/2)Van 20 tot en met 30 januari 2021 vieren we de Nationale Voorleesdagen. Centraal staat het boek Coco kan het!, Prentenboek van het Jaar.

Voorleesfeest met je groep in de bibliotheek of op locatie.
Ook dit jaar organiseert Idea weer leuke voorleesfeesten. Om zoveel mogelijk kindjes te kunnen laten meegenieten, vindt het niet alleen plaats in de bibliotheek maar is het vanaf dit jaar ook mogelijk naar jullie toe te komen.

Kom je met de groep naar de bibliotheek?
Tijdens het bibliotheekbezoek lezen we natuurlijk voor uit Coco kan het! Daarna is er en leuke activiteit bij het boek. Als afsluiting kijken de kinderen naar de digitale versie van het prentenboek. En na afloop gaat iedereen weer weg met een leuke verrassing.

Vindt het bezoek plaats op locatie?
Tijdens het bezoek in de groep lezen we natuurlijk ook voor uit Coco kan het! Daarna gaan we lekker met de kindjes en hun ouders aan de slag. En natuurlijk doen de leidsters ook mee.

Locatiecontactgegevens

Markt 1
3701JZ  Zeist
Telefoon: 0858222777
E-mail: info@ideacultuur.nl

Extracontactgegevens

Contactgegevens

Naam: 

Lisette Bergsma
Telefoonnummer: 

030 2299007
Toegankelijk voor personen met een beperking: 
Onbekend
Aanmelden voor: 
(, bytes)
Volledige naam: 

Voorleesfeest Nationale Voorleesdagen 2021 (Kinderen van 2-6 jaar)


Vorige pagina