Geen organisaties gevonden.

 
 

Interstedelijk Studenten Overleg

Het Interstedelijk Studenten Overleg is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland en behartigt de algemene belangen van meer dan 800.000 studenten aan universiteiten en hogescholen.

Badminton Club Culemborg

Bij Badminton Club Culemborg speel je badminton op zowel competitie- als recreatiefniveau.

Dienst Justitiële Inrichtingen

De Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) voert namens de minister van Justitie en Veiligheid straffen en vrijheidsbenemende maatregelen uit die door de rechter zijn opgelegd.

Mens & Dier

Organisatie die bemiddelt tussen dierenasiels en oudere mensen die graag een dier willen maar zich dit financieel niet (meer) kunnen veroorloven. Deze mensen kunnen een beroep doen op het fonds van Mens&Dier.

Halt

Jongeren van 12 tot 18 jaar, die door de politie zijn aangehouden voor bijvoorbeeld vernieling, (winkel)diefstal of overlast met vuurwerk kunnen de keus krijgen: naar Justitie of naar Halt. Via een...

Het Oranje Kruis

Het Oranje Kruis is de organisatie op het gebied van eerste hulp (EHBO).
Het Oranje Kruis :
-stelt de leerstof samen
-neemt examens af
-reikt onder meer het diploma Eerst Hulp...

Voetbalvereniging Rhelico

Een klein stukje clubhistorie voor degenen die van geschiedenis houden

(Regionale) Voetbal Vereniging Rhelico is opgericht in 1969 en is ontstaan door het samengaan van de voetbalclubs VIOS...

Deilse Volleybal Club - DVC'68

DVC’68 is een enthousiaste vereniging met één team vertegenwoordigd in de RECVOL Rivierenland competitie: één herenteams. Het niveau varieert van topklasse tot en met eerste klasse.

REISinformatiegroep bv

9292 is het merk van REISinformatiegroep bv; de onafhankelijke informatiespecialist voor al het openbaar vervoer in Nederland voor bus, trein, tram, metro en veerboot.