E-learning accountmanagerstraining


Is het voor uw werkzaamheden in G!DS nodig dat u organisatiegegevens invoert en beheert, dan heeft u daarvoor de rechten van accountmanager nodig. Heeft u deze rechten nog niet, dan kunt u deze verkrijgen door het volgen van de accountmanagerstraining G!DS.

Sinds oktober 2021 is het mogelijk om deze training te doorlopen middels een e-learning bij Bibliotheek Campus. De e-learning bestaat uit een vijftal modules, namelijk:

  • Wat is G!DS?
  • Hoe werkt G!DS?
  • Organisaties aanmaken
  • Aanbod invoeren
  • Bibliotheekgegevens in G!DS

In de training zijn opdrachten opgenomen waarmee de opgedane kennis wordt getoetst. Bij het behalen van een eindscore van 85% of hoger, bent u geslaagd en krijgt u de accountmanagersrechten in G!DS.

Om de e-learning G!DS training te kunnen volgen, dient u een account bij Bibliotheek Campus te hebben. Deze kunt u aanmaken via deze link. Na het aanmaken van een account kunt u starten met de cursus "Online training invoeren en beheren in G!DS"

Gaat u starten met de training, dan willen wij u vragen om dit aan ons door te geven middels een e-mail naar gids@kb.nl. U krijgt dan van ons in de oefenomgeving van G!DS accountmanagersrechten om tijdens de training te oefenen of om opdrachten uit te voeren.

Opfrissen

Heeft u al accountmanagersrechten in G!DS en wilt u uw kennis opfrissen? Ook dan kunt u gebruik maken van de e-learning. Uiteraard is het mogelijk om dit via Bibliotheek Campus te doen, maar het kan ook via deze pagina. Op de pagina hoeft niet te worden ingelogd. Scroll wat naar beneden en klik op 'Overslaan en anoniem starten' om te beginnen met de opfriscursus.

Let op: volgen van de e-learning op deze website levert geen accountmanagersrechten op. Dat kan alleen via Bibliotheek Campus.