Wat kun je allemaal in de contractenwidget?

Vanuit de contractenwidget is het mogelijk om de volgende acties te ondernemen. 

 • Nieuw: maak een nieuw contract/organisatie aan. Kijk voor meer uitleg hier.
 • Openen: selecteer een organisatie en klik op openen of dubbelklik om de organisatie in een nieuw tabblad te openen.
 • Organisatie wijzigen: selecteer één organisatie en klik op Organisatie wijzigen om de gegevens van de geselecteerde organisatie direct te wijzigen.
 • Organisatie wijzigen: selecteer meerdere organisaties om de zichtbaarheid en/of de controlefrequentie in bulk aan te passen.

   

 • Contract wijzigen: selecteer een organisatie om hiervan het contract te wijzigen.
 • Verwijderen: selecteer één of meerdere organisatie(s) en klik op Verwijderen om de organisatie te verwijderen.
 • Gegevens controleren: controleer de gegevens van de onderliggende organisaties makkelijk door dit vanuit de contractenlijst te doen. Meer uitleg over gegevenscontrole.
 • Beheer overdragen: draag de verantwoordelijkheid en het beheer over aan een andere accountmanager binnen of buiten je organisatie. Selecteer één of meerdere organisatie(s) en klik op Beheer overdragen.

   
  1. Kies een nieuwe bovenliggende organisatie door op de knop Selecteer... te klikken (optioneel, alleen andere accountmanager? Voer dan alleen stap 2 uit).  
  2. Kies een nieuwe accountmanager via de knop Selecteer....
 • Kopiëren: selecteer een organisatie om deze te kopiëren binnen de bovenliggende organisatie of een andere locatie in G!DS. Dit kan handig zijn als het bijvoorbeeld een nieuw filiaal betreft van een organisatie waarbij op enkele gegevens na alles identiek is.

  1. Kopiëren naar: selecteer hier de bovenliggende organisatie waar de organisatie naartoe gekopieerd dient te worden.
  2. Accountmanager: selecteer een accountmanager voor het beheer van de nieuwe organisatie.
  3. Producten kopiëren: door dit vinkje te plaatsen, wordt niet alleen de organisatie gekopieerd, maar ook het aanwezige aanbod. Het is wel wenselijk om dit gekopieerde aanbod op een later moment te controleren en actualiseren.
  4. Rechten kopiëren: door dit vinkje te plaatsen, is het mogelijk om redacteuren mee te kopiëren. Hiermee krijgen zij automatisch toegang tot deze nieuwe organisatie voor het beheert).
 • Inactieve gebruikers: hiermee wordt een overzicht weergegeven van alle gebruikers die bij de verschillende organisaties zijn opgenomen en op welke datum deze automatisch worden verwijderd in verband met de wet AVG als zij niet meer inloggen.