Berichten via e-mail


Het versturen van berichten vindt plaats binnen G!DS. Een berichtje in G!DS staat dus niet gelijk aan het versturen van een e-mail. Het is daarom raadzaam om de koppeling met uw e-mail aan te zetten om geen berichten te missen. Klik hier voor meer informatie over berichten.


(Inlog)gegevens aanpassen

Het is te allen tijde mogelijk om de berichten via e-mail aan of uit te zetten en je inloggegevens aan te passen. Dit doe je in hetzelfde venster. Klik linksbovenin op Mijn G!DS en kies "Inloggegevens". 

Je krijgt dan het volgende venster.

 

  1. Naam en Email adres: pas hier eventueel je naam of e-mailadres aan. Let op: dit is het e-mailadres waarmee je inlogt in G!DS. 
  2. Wachtwoord en Herhaal wachtwoord: pas hier eventueel je wachtwoord aan door een wachtwoord in te voeren in het eerste veld en vervolgens te bevestigen door het nogmaals in het tweede veld in te voeren. Het wachtwoord moet uit minimaal 8 tekens bestaan. 
  3. Berichten via e-mail: het aanmelden of afmelden voor berichten via e-mail kan via deze knop. Voor redacteuren is het aan te raden dit aan te zetten. Je krijgt dan alle meldingen van G!DS, automatisch ook in je mailbox.  
  4. Organisatierechten: hier zie je welke rechten je op welke organisaties hebt. 
  5. Organisatie toevoegen (niet zichtbaar voor gebruikers met alleen redacteursrechten)
Na het invullen of aanpassen van de gegevens, klik je op de knop opslaan. Het is aan te raden om na het wijzigen van de inloggegevens even uit te loggen en opnieuw in te loggen.